Service Auto Ploiesti

Cauti un service auto de incredere in Ploiesti? GSA Service Prahova ofera servicii complete de reparatii auto si mentenanta!

Service Ploiesti

La Service Prahova nu exista nicio problema a masinii care sa nu poata fi solutionata in timp util si de calitate. Echipamentele moderne de care dispunem ne ajutam sa ne incadram in timpul promis pentru a diagnostica si a remedia defectiunile aparute la autovehiculul tau. Pe langa asta, ne asiguram ca iti oferim cel mai bun pret de pe piata atat pentru piese, cat si pentru manopera.

Electrica Ploiesti
Service auto prahova

La Service Ploiesti, stim exact ce iti trebuie – servicii profesionale, la preturi reduse, asigurandu-ne permanent ca neplacuta experienta de a duce masina la reparat,va deveni un lucru lipsit de griji. Este necesar doar sa aduci masina la service si echipa noastra tanara si dinamica, iti va oferi cea mai profesionala, economica si rapida solutie.

Serviciile de reparatii oferite de Service Prahova sunt facute de mecanici cu experienta in domeniu.

Diagnoza Prahova

Diagnoza

Cu ajutorul programelor licentiate verificam erorile autoturismelor

Electrica Ploiesti

Electrică

Asigura servicii de transport, tractare auto, moto, ambarcatiuni.

Service auto prahova

Mecanica

Asiguram asistenta rutiera oriunde in Craiova si Romania.

Cu ce ne lăudăm ?

+ 0
Masini reparate
+ 0
Clienți multumuți
0
Ani experiență

01

PRETURI REDUSE

Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de clienti si am redus majoritatea prețurilor.

02

PROGRAM

Programul de lucru cu clientii si  este de luni pana vineri intre 08,00 si 16,00.

03

PROMPTITUDINE

Garantam seriozitate și promptitudine, suport rapid pentru toți clienții noștrii.

Suntem un service multimarca pe care te poti baza! Apeleaza la serviciile noastre profesionale de reparatii si intretinere auto si beneficiezi de: rezolvarea oricarei probleme, oricat ar fi de dificila; garantie atat pentru lucrarile de reparatii auto, cat si pentru piesele montate; programare rapida; transparenta; costuri la vedere – fara surprize